TRAVNJAK

Oblikujte svoj vlastiti dio raja

Vaš vrt je vaše svetište. To je mjesto odmora i igre. Ali, to je i mjesto gdje možete osloboditi svoju kreativnost i urediti vašu okolinu. Bez obzira na to odlučite li se stvoriti luksuznu terasu ili najzdraviji travnjak, možete se osloniti na nas iz razloga što mi imamo potreban alat i bogato iskustvo.

Husqvarnini trimeri i motorne kose

X-Torq tehnologija optimizira motor tako da dobijete više snage kada vam je to najpotrebnije. U poređenjui sa trimerom bez X-Torq-a, on iscrpljuje do 75% manje štetnih emisija i povećava ekonomičnost goriva do 20%. Sve u svemu: to je tehnologija koja utiče na vašu ekonomiju i okoliš.

 

Smart Start je Husqvarnino ime za tehnologiju koja izjednačava porast zamaha koji se razvija kada klip dostigne svoj najviši nivo. To olakšava povlačenje početnog konopa, što dugoročno štedi i vrijeme i novac i za vas, i vaše poslovanje.

Sa našom Tap-n-Go ™ funkcijom možete jednostavno udaritii glavu trimera na zemlju da biste otpustili novi kabel. To znači da možete odustati od dugotrajnog zadatka postavljanja trimera na zemlju da biste ručno otpustili više kabela. U poređenju sa trimer glavama drugih proizvođača, Husqvarna trimer glave sastoje se od manjeg dijela, koji olakšavaju otpuštanje nove linije trimera po potrebi.

Vaš partner za produktivnost

Bolji pregled, bolji doseg

Zahvaljujući naprijed montiranoj reznoj glavi, sa njegovim niskim profilom, ne samo da ćete izbjeći prelazak  preko trave prije nego je pokosite, već ćete imati i kompletan pregled vašeg radnog područja, što vam dozvoljava da jednostavno kosite ivice i dosežete uglove ili ispod nekih prepreka.

Bolji alati. Bolji radnici.

Iz našeg dugogodišnjeg iskustva u radu sa profesionalcima za uređenje travnjaka i njegu zelenih površina, djeleći svoje izazove, mi i Husqvarnoj znamo da je ključ produktivnosti učinkovitost radnika. Zato svi Husqvarna komercijalni proizvodi su namjenski dizajnirani za korisnika.

Husqvarna vrtni traktor

Multitasking uz kontrolu

Pošto se pogon Husqvarna vrtnog traktora kontroliše pedalama to vam omogućava upravljanje sa obe ruke. Daje vam i udobnost i kontrolu, što znači uvijek siguran rad. Nije bitno sa kakvim travnjakom se suočavate. Odabirom jednog od tri sistema košenja – sakupljanje, malčiranje (BioClip) ili izbacivanje.

Grmovi i drveće takođe nisu problem. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji upravljanja možete sa lakoćom kositi oko prepreka bilo koje vrste.

Sa Husqvarna vrtnim traktorom bićete spremni za dolazeću sezonu. Veliki asortiman dodataka čine ga svestranim alatom i korisnim tokom cijele godine. Možete ga opremiti prikolicom, ralicom za snijeg, četkom i mnogim drugim dodacima.