Održavanje zelenih površina

  • Husqvarna kosačice
  • Husqvarna trimeri za travu
  • Husqvarna motorne kose
  • Husqvarna vrtni traktor
  • Husqvarna rajderi
  • Husqvarna vertikatori

Husqvarna kosačice

Nudimo vam veliki izbor kosačica i različitih metoda košenja – neke su čak opremljene i  All-Wheel Drive sistemom pogona na sva četiri točka. Bez obzira sa kakvim se izazovima suočavate, vi ćete završiti posao, uz prvoklasne rezultate.

Husqvarna vrtni traktor

Sa Husqvarna vrtnim traktorom bićete spremni za dolazeću sezonu. Veliki asortiman dodataka čine ga svestranim alatom i korisnim tokom cijele godine. Možete ga opremiti prikolicom, ralicom za snijeg, četkom i mnogim drugim dodacima.

Husqvarna rajderi

Sa naprijed montiranom reznom glavom i artikulisanim upravljanjem, teško je pronaći mjesto gdje Husqvranin rajder ne može dosegnuti. Kombinacija kontrole, udobnosti i učinkovitosti ne samo da će vam olakšati posao – već ćete u uživati u vožnji. Svi rajderi koriste Husqvarninu patentiranu  Bio-Clip® funkciju koja proizvodi vrhunske rezultate malčiranja i izuzetan profesionalni finiš.

Husqvarna vertikatori

Naš snažni i kompaktni vertikator je dizajniran sa komercijalnim komponentama i može da izdrži zahtjevne poslove duži niz godina. Štaviše, rade tri mašine – košenje, malčiranje i detaširanje – jedinstvena kombinacija za optimalnu upotrebu.

Husqvarna trimeri za travu

Nudimo vam pouzdan trimer sa snagom i mnoštvom načina za korištenje. Svi su jednostavni i fleksibilni za upotrebu zahvaljujući maloj težini i pametnim funkcijama. I ne morate da brinete o uznemiravanju komšija. Husqvarna trimeri za travu su dizajnirani da proizvode što je moguće manje buke – a što je idealno ako živite u stambenim zonama.

Husqvarna motorne kose

Sve Husqvarna motorne kose su dizajnirane da završe vaš posao efikasno a pri tome su lagane za nošenje i rukovanje. Jednostavno se mogu prilagoditi vašim potrebama – nudimo vam mnoge praktične funkcije i dodatke na izbor.