HUSQVARNA 120

Jednostavna za upotrebu, svestrana pila za kućevlasnike. Zahvaljujući dovoljnoj snazi rezanja, pila olakšava rezanje drva za ogrev, lagano sječenje ili kresanje grana. Karakteristike X-Torq® tehnologije motora za niske emisije i injektiranje zraka čine da je filter čist. Snažna oprema za rezanje za povećanu sigurnosti.

389,00 km

HUSQVARNA 130

Ako tražite motornu pilu koju ćete koristiti u vašem domu i vrtu u godinama koje dolaze, onda je vrijedno ulagati u pilu koja vrijedi. Husqvarna 130 se lako pokreće, lako se sa njom rukuje – i lako siječe drva za ogrev, velike je pomoć pri obrezivanju, pa čak i da skine manje drvo. Mala, ali moćna – i mnogo vrijedi.

459,00 km

HUSQVARNA 135

Robusna, pouzdana i jednostavna pila sa obilnim performansama rezanja za kućevlasnike. Savršena vrtna motorna pila za povremene zadatke rezanja kao što je rezanje ogrevnog drveta i obaranje manjeg drveća. Brzo se pokreće i lako se sa njom rukuje, a zahvaljujući bočnom zatezaču lanca, zatezanje lanca je brzo i lako.

569,00 km

HUSQVARNA 440

Druga generacija lagane ali efikasne svestrane pile, idealna za korisnike koji traže motornu pilu koja je lagana za startovanje i manevrisanje. Jednostavno se pokreće čak i sa laganim povlačenjem startera, opremljena je i flip-up preklopnim čepom rezervoara. X-Torq® motor sa manjom potrošnjom goriva i smanjenom emisijom izduvnih gasova.

749,00 km

HUSQVARNA 450 II

Druga generacija snažne svestrane pile za ljude koji cijene profesionalne kvalitete. Olakšano startovanje sa još laganijim potezom, flip-up preklopni čepovi rezervoara su takođe dio standardne opreme. X-Torq® motor podrazumjeva manju potrošnju goriva i smanjenu emisiju izduvnih gasova. Prekidač za gašenje sa automatskim povratom i vidljiv nivo goriva čine pilu lakom za rukovanje. Opremljena Smart Start®-om i pumpicom goriva osigurava lagan start u svako doba.

829,00 km

HUSQVARNA 460 R

Robusna svestrana pila, idealna za zahtjevne poslove sječenja gdje je poželjno više snage i duža vodilica.

Opremljena sa X-Torq® motorom sa visokim obrtnim momentom preko širokog opsega obrtaja u minuti. Tijelo pile je ergonomski dizajnirano i omogućava lako upravljanje snagom pile. Dodatne karakteristike uključuju Smart Start®, Air Injection, LowVib® i kombinovanu čok/stop komandu.

959,00 km

HUSQVARNA 555

Husqvarna 555 je dizajnirana za zahtjevne poslove za vlasnike i zemljoposjednike.

Pila ima revolucionaran dizajn i opremljena je sirovom snagom za efikasan rad.

Naša jedinstvena X-Torq® tehnologija motora vam pruža više snage tamo gde vam je to potrebno, do 20% manju potrošnju goriva i 75% manju emisiju izduvnih gasova.

1 279,00 km

HUSQVARNA 545

Husqvarna 545 je razvijena za zahtjevne poslove od strane izvođača i zemljoposjednika.

Motorna pila ima dizajn za prizemljeno razbijanje i napunjene je sa sirovom snagom za učinkovitiji rad.

Naša jedinstvena X-Torq® motor tehnologija pruža više snage, gdje vam je to i potrebno, te čak do 20% manja potrošnje goriva i 75% manja emisija ispušnih gasova.

1 249,00 km

HUSQVARNA 365

 

Husqvarna 365 je pila za tipično profesionalnu upotrebu.

Razvijena u bliskoj saradnji sa profesionalcima koji rade u najzahtjevnijim uslovima.

Mala težina i velika snaga u kombinaciji sa robusnim motorom, čine ovu pilu odgovarajućom za širok opseg zadataka.

1 219,00 km

HUSQVARNA 372 XP®

Prava profesionalna pila u višoj-srednjoj klasi, namijenjena za veoma zahtjevnu upotrebu. Kućište i radilica su izrađeni za teške radne uslove, dok karburator ima ublaživače vibracija kako bi podnosio visoke obrtaje motora i zahtjevnu upotrebu. Pila kombinuje malu težinu, veliku snagu i rapidno ubrzanje uz fleksibilnu upotrebu. Model sa oznakom XP® G ima grijač ručki i karburatora.

1 319,00 km

HUSQVARNA 572 XP®

Sa težinom od samo 6.6 kg i sa snažnim motorom od 4.3 kW, motorna pila Husqvarna 572XP® ima najbolji odnos snage i težine u poređenju sa bilo kojom drugom Husqvarna pilom sa sličnom zapremninom i sa 12% većim kapacitetom rezanja od prethodnih modela. Uz AutoTune ™, Air Injection ™ i LowVib® karakteristike ova motorna pila je spremna za sve uslove i rad tokom cijelog dana.

1 769,00 km

HUSQVARNA 390 XP®

Veoma snažna pila iz naše najnovije generacije.

Performanse i vibracije su usklađene sa poslovima koji zahtjevaju dužu reznu opremu. Dobra ergonomija i komforne ručke omogućavaju lako rukovanje bez obzira na snagu i veličinu pile. Smart Start® olakšava startovanje a karburator sa amortizerima povećava izdržljivost i olakšava rad.

1 669,00 km