Dosegnite vaš cilj

Sječiva koja dosežu visoko, dobra ergonomija i robusan dizajn.

Održiv prijatelj

Husqvarna makaze vam daju performanse i dugotrajnu snagu - bez problema.

Poboljšajte svoj rad

Podesiva sječiva daju vam svestranost, ugodnost i čine rad manje zamornim.

Profesionalna upotreba

Profesionalne makaze za živu ogradu iz Husqvarne su izuzetno dobro izbalansirane i imaju snažne X-Torq® motore. Robusna izrada znači dug radni vijek proizvoda u teškim radnim uslovima.

 

Husqvarna makaze za živu ogradu

Naše makaze za živu ogradu su idealne za rad u vašem vrtu - bez obzira je li vaša ograda mali detalj ili visoko i bujno remek djelo. A, moći ćete i da radite duže vremena kada je to potrebno dok će vam Husqvarna makaze za živu ogradu dati moćne performanse i dugotrajnu snagu bez problema.

Maksimalno iskoristite radno vrijeme

Rad na energiju baterija vas neće usporiti. Naše lagane, tihe i baterijski napajane makaze za živu ogradu omogućiće da maksimalno iskoristite vaše radno vrijeme zahvaljujući novoj snažnoj bateriji.

Svestrane i spremne za akciju

Možete biti sigurni da će vaše Husqvarna makaze biti bezbijedne, svestrane i ugodne za korištenje. Zadnja ručka je podesiva omogućavajući vam da režete strane i vrhove vaše ograde, dok vam produžetak za sječenje omogućava da dohvatite na veću visinu. Pošto je i podesiv, takođe će vas i manje umarati pri radu.  Većina Husqvarna makaza je opremljeno stop prekidačem sa automatskim povratom. Što znači kada ugasite mašinu, stop prekidač se automatski vraća u start položaj i olakšava ponovno startovanje. Na ovaj način vaše makaze će biti spremne kada i vi.

Istinske ergonomske prednosti

Vaši radni uslovi su naša briga. Zato smo uložili mnogo truda u ergonomske detalje. Efikasni antivibracioni elementi na našim makazama ublažavaju vibracije, i poštedit će vaše ruke i šake. Zahvaljujući položaju motora izduvni gasovi su usmjereni od vas a za dodatnu udobnost svi naši modeli imaju mekane ručke.

ISTAKNUTI PROIZVODI

KARAKTERISTIKE

Želite da pogledate izbliza? Saznajte u detalj više o proizvodima, istražujući njihov dizajn i funkcije.

Podesiva zadnja ručka

Zadnja ručka je podesiva kako bi se olakšalo rezanje žive ograde sa strane i na vrhu.

Smart Start®

Motor i starter su dizajnirani za brzo startovanje sa najmanje napora. Otpor startnog užeta je smanjen 40%.

Duga vodilica

Dugo sječivo za bolji doseg

Stop prekidač sa povratnom oprugom

Stop prekidač se automatski vraća u "ON" poziciju za start bez poteškoća.