Snalažljiv pomoćnik

Svstrani i trimeri visokih performansi iz Husqvarne završit će posao na udoban i efikasan način.

Bez buke pri radu

Ne brinite o uznemiravanju komšija. Husqvarna trimeri za travu su dizajnirani da proizvode što manje buke pri radu.

Opremite ga

Prilagodite vaš trimer za travu potrebama vašeg vrta. Postoji mnogo priključaka i opreme za prilagođavanje vašim potrebama.

Husqvarna trimeri za travu

Nudimo vam pouzdan trimer sa snagom i mnoštvom načina za korištenje. Svi su jednostavni i fleksibilni za upotrebu zahvaljujući maloj težini i pametnim funkcijama. I ne morate da brinete o uznemiravanju komšija. Husqvarna trimeri za travu su dizajnirani da proizvode što je moguće manje buke – a što je idealno ako živite u stambenim zonama.

Započnite savršenstvo sa Smart Start® funkcijom

Iz razloga što su naši motori i starteri na benzinskim trimerima opremljeni Smart Start® funkcijom, možete da startujete vaš trimer brzo i uz minimum napora.

Husqvarna trimeri za travu su opremljeni stop prekidačom sa automatskim povratom. Što znači kada ugasite uređaj, stop prekidač se automatski vraća u start poziciju za lakše ponovno pokretanje. Na ovaj način vaš trimer će biti spreman za rad, kada i vi.

Kada je tišina bitna

Kada je tišina važan aspekt za vaš rad, onda su baterijski trimeri pravi izbor. Naši tihi, lagani, uravnoteženi, jednostavni za korištenje i baterijski napajani trimeri za travu će završiti većinu zahtjevnih poslova. Imaju odličnu ergonomiju, balans i visoke performanse.

Opremljeni su Li-ion baterijama, koje isporučuju neprevaziđenu, dugotrajnu energiju i dostupni su u nekoliko kapaciteta. A sa našim efikasnim punjačima potrebno vam je samo 35 minuta kako bi ponovo imali punu snagu. Sa dvije baterije pri ruci možete da radite cijeli dan bez prekida.

Svestran, sa mnogo dodataka

Bašte su jedinstvene i različite, baš kao i ljudi. Jednostavno možete prilagoditi vaš trimer za travu u skladu sa sezonom i specifičnim potrebama u vašoj bašti. To je svestran alat koji će vam pouzdano davati rezultate tokom cijele godine. Samo ga opremite nekim od naših dodataka za trimere.

ISTAKNUTI PROIZVODI

 

 

KARAKTERISTIKE

Želite da pogledate izbliza? Saznajte u detalj više o proizvodima, istražujući njihov dizajn i funkcije.

Intuitivne komande

Poluga čoka i pumpica goriva su lako dostupne i razumljive.

Smart Start®

Motor i starter su dizajnirani za brzo startovanje sa najmanje napora. Otpor startnog užeta je smanjen 40%.

Optimalna udobnost

Mekan hvatač ručke omogućava izvrsnu udobnost. Zaobljena ručka olakšava okretanje i korištenje trimera pod različitim uglovima.

X-Torq® motor

Dizajn X-Torq® motora doprinosi smanjenju emisije štetnih gasova do 75% i potrošnji goriva do 20%.