Održavajte vaše imanje sa lakoćom

Lagan i svestran alat za raščišćavanje drveća, grmlja i pruća - sa snagom i kontrolom.

Sačuvajte vaše tijelo

Ergonomski dizajnirani da poboljšaju rezultate i smanje umor.

Spremni kada i vi

Zahvaljujući stop prekidaču sa auto povratom, vaš čistač će biti spreman kada i vi.

Husqvarna šumski čistači

Napravili smo ih laganim ali snažnim i svestranim – spremne za teške, duge i zahtjevne smjene u šumi. Kraće vratilo i glava postavljena pod uglom poboljšava upravljivost u uskim prostorima i olakšava obaranje u željenom smijeru.

Zapravo, mislili smo i o ergonomiji i troškovima. Motor u Husqvarna šumskom čistaču je dizajniran da vam pruži maksimalnu snagu, uz male vibracije i smanjenu potrošnju goriva.

Naš cilj - svesti emisije izduvnih gasova na minimum

Dijelimo vašu zabrinutost za životnu sredinu i smatramo to najvišim prioritetom. Zato smo opremili sve naše šumske čistače sa jedinstveno dizajniranim X-TORQ® motorima. Umanjuju štetne izduvne gasove do 75% i smanjuje potrošnju do 20%.

Uvijek spremni i jednostavni za rukovanje

Svi Husqvarna šumski čistači su opremljeni stop prekidačem sa automatskim povratom. Što znači da kada se mašina ugasi, stop prekidač se automatski vrati u start poziciju za lakše startovanje. Na ovaj način vaš čistač je uvijek spreman za vas i vaše zadatke.

Održavanje je jednostavno a zahvaljujući magnetnom držaču blokade, zamjena noža se vrši na siguran, brz i jednostavan način.

Čuvajte svoja leđa, ona su nezamjenjiva

Dobri radni uslovi ne samo da pomažu da odradite dobar posao, minimalizuju povrede i stres na vaše tijelo. Svi Husqvarna šumski čistači su opremljeni ergonomskim uprtačima i širokom podrškom za leđa, pojasevi za ramena i kukove dijele težinu na veću površinu. Sve to poboljšava udobnost i efikasnost. Da sve još bolje namjestite, ploča za leđnu podršku je podesiva.

KARAKTERISTIKE

Želite da pogledate izbliza? Saznajte u detalj više o proizvodima, istražujući njihov dizajn i funkcije.

Balance XT

Ergonomski uprtač sa podrškom za leđa, pojasevima na ramenima i kukovima raspoređuje težinu na veću površinu. Podesiva leđna ploča za lakše podešavanje.

Velika snaga, rapidno ubrzanje

Velika snaga, rapidno ubrzanje

Ugao za rad u šumi

Prenos i velika brzina noža dizajnirani za korištenje i velike rezultate u šumarstvu.

Ručke sa grijačima

Termostat kontrola grijanja na ručkama za rad u hladnim i kišovitim uslovima.