Veliki izazovi će izgledati mali

Vaš zadatak će biti jednostavniji zahvaljujući odličnoj ergonomiji, dostupnim komandama i visokoj efikasnosti.

Pronađite rajder za Vaše potrebe

Postoji rajder za svaku potrebu. Svi sa pravim rajder karakteristikama i izvanrednom upravljivosti.

Vama na usluzi

Jednostavan postupak za preklapanje rezne glave bez korištenja alata. Što znači jednostavno čišćenje i održavanje.

Husqvarna rajderi

Kombinacija kontrole, udobnosti i efikasnosti neće samo učiniti vaš posao lakšim – nego ćete i uživati u vožnji. Teško je pronaći mjesta do kojih Husqvarna rajder ne može doći. Zahvaljujući velikom izboru dodataka i ugrađenih načina košenja, Vaš rajder će omogućiti da radite razne poslove. Idealan je za efikasno održavanje travnjaka i izvršavanje raznih drugih zadataka na vašem imanju, tokom cijele godine.

Obiđite oko vaših prepreka

Postoji Husqvarna rajder samo za vas. Naš asortiman pokriva sve potrebe, od profesionalne do upotrebe manjih mašina u privatnim vrtovima. Bez obzira koji model odaberete, dobijate sve karakteristika rajdera – zglobno upravljanje, naprijed montirana rezno kučište i udobnost za operatera.

Jedinstven sistem upravljanja na vašem Husqvarna rajderu omogućava zadnjim točkovima da se zaokreću ispod mašine. To će vam pružiti veliku pokretljivost i intuitivno rukovanje, što znači da je obilazak oko prepreka postao jednostavan.

Imajte potpunu kontrolu košenja sa vašim rajderom

Svi naši rajderi imaju naprijed montiranu reznu glavu. To će vam dati kompletan pregled radnog područja, što omogućava da kosite do ivice i dosegnete ćoškove. Rezna glava takođe nudi i svestranost u dva sistema košenja. Odaberite između đubrenja (BioClip®) i efikasnog košenja za površine sa visokom i grubom travom. Kontrolne pedale omogućavaju kontrolu brzine i smijera kretanja. Sa obje ruke na upravljaču imaćete potpunu kontrolu vaše sjedeće kosačice.

Jedan pomoćnik za sve sezone

Vaš Husqvarna rajder se prilagodi svakom vremenu i sezoni. Dakle, umjesto kupovine različitih mašina za različite zadatke, zašto ne razmislite o svestranom rajderu? Sa širokom paletom priključaka za rajder, bićete spremni za svaku vrstu sezonskog izazova. Nudimo vam, četke, bacače snijega i još mnogo toga za opremanje vaše sjedeće kosačice.

ISTAKNUTI PROIZVODI

Jedinstveno zglobno upravljanje

Jedinstven zglobni upravljački sistem omogućava maksimalno zaokretanje zadnjih točkova. Rezultat je odlična upravljivost sa minimalnim radijusom okretanja.

CombiClip rezna glava

Kombinovana rezna glava, poboljšan BioClip® sa dvostrukom primjenom, izbacivanjem pozadi ili BioClip® usitnjavanjem.

Pogon na svim točkovima (AWD)

Pogon na svim točkovima(AWD) obezbjeđuje laku pokretljivost na neravnim, mokrim i klizavim terenima i nagibom. AWD funkcija automatski podešava pogon na svim točkovima u zavisnosti od situacije i uslova na terenu.

Rezna glava smještena sprijeda

Rezna glava smještena sprijeda za odličan pristup uglovima travnjaka, ispod žbunja itd.