Uhvati se u koštac sa najtežim terenima

Raščišćavanje imanja podrazumijeva težak posao. Bez obzira na izazove pred vama, postoji Husqvarna motorna kosa za vas.

Jednostavna upotreba

Sve naše motorne kose imaju visoke performanse, malu težinu i dobro su izbalansirane. Završit ćete posao, sa malo truda i u što kraćem vremenu.

Ergonomsko nošenje

Uprtači na Husqvarna motornoj kosi pomažu da radite vaš posao udobnije, sigurnije i efikasnije.

Husqvarna motorne kose

Sve Husqvarna motorne kose su dizajnirane da završe vaš posao efikasno a pri tome su lagane za nošenje i rukovanje. Jednostavno se mogu prilagoditi vašim potrebama – nudimo vam mnoge praktične funkcije i dodatke na izbor.

Manji uticaj na životnu okolinu

Zajedno imamo moć da smanjimo naš uticaj na našu okolinu. Husqvarna motorna kosa je opremljena jedinstvenim X-TORQ® motorom. On će vam pomoći da umanjite emisiju štetnih izduvnih gasova do 75% a smanjit će potrošnju goriva do 20%.

Sve Husqvarna motorne kose su opremljene stop prekidačem sa automatskim povratom. Što znači da kada ugasite vaš uređaj, stop prekidač se automatski vrati u start poziciju za lakše startovanje. Na ovaj način uređaj je spreman za rad kada i vi.

Ergonomija za vašu udobnost

Sa motornom kosom Husqvarna, vaš rad će biti uravnotežen i udoban. Na primer – ručke su podesive i ergonomski dizajnirane za efikasnu upotrebu. Vaša motorna kosa je takođe opremljena i dužim vratilom što će vam omogućiti da dosegnete gdje želite.

Jedan uređaj za sve potrebe

Zavisno od modela koji odaberete, Husqvarna motorna kosa vam može biti svestran partner uvijek pri ruci. Efikasna trimi glava osigurava dobre rezultate, a jednostavno ga možete prilagoditi mijenjajući tip noža, ovisno o zadatku – od finog trimerisanja do teškog rada na grubom terenu. Zahvaljujući magnetnom držaču osigurača, nož možete zamijeniti na bezbijedan, brz i jednostavan način.

KARAKTERISTIKE

Želite da pogledate izbliza? Saznajte u detalj više o proizvodima, istražujući njihov dizajn i funkcije.

Podesive ručke

Podesive i ergonomski dizajnirane ručke za veću udobnost pri radu..

LowVib®

LowVib sistem efikasno smanjuje vibracije na ručkama.

X-Torq® motor

Dizajn X-Torq® motora doprinosi smanjenju emisije štetnih gasova do 75% i potrošnji goriva do 20%.

Laka zamjena reznih alata

Pričvršćenje pomoću magnetne igle omogućava laku zamjenu rezne opreme.