Učinite da raste

Naše dugotrajno iskustvo, te velika očekivanja od komponenti garantuju vam produktivnost, dug vijek trajanja proizvoda i izvrsne rezultate.

Višenamjenska upotreba za bogat vrt

Bez obzira na to imate li dodatnu opremu ili ne, dobit ćete pouzdan alat za vrtlarenje sa brojnim mogućnostima koji će vam dugo trajati.

Siguran rad sa sigurnim rezultatima

Dobro osmišljena kombinacija snage, svestranosti i ergonomskih rješenja olakšava vam rad, čak i u teškim uslovima.

Husqvarna kultivatori

Bilo da vam je potrebno razbijanje travnjaka ili pripreme vrtnih gredica za sjetvu, Husqvarna ima kultivator za vas. Naš asortiman se sastoji od dva različita modela - sa zadnjim zubcima i prednjim zubcima. Modeli sa zadnjim zupcima dizajnirani su za upotrebu na gusto nabijenoj zemlji i travnjacima. Kultivatori sa prednjim zupcima su pogodni za manja uređivanje površina, kao što je priprema cvjetnih gredica i vrtnih staza.

Jednostavno pokretanje i rukovanje

Zahvaljujući jednostavnom pokretanju i snažnim motorom iznad glave ventila, možete koristiti svoj kultivator kad god to poželite. On je također vrlo jednostavan za rukovanje, upravljanje, transport i skladištenje. Sistem udobnih ručki i dobro grupisane kontrole čine posao lakšim, čak i na najtežim zemljištu. Veliki točkovi za vožnju dobro prianjaju na svim podlogama.

Jednostavni za upravljanje u svim vremenskim uslovima

Naši kultivatori omogućavaju da radite bezbjednije, udobnije i stabilnije. Tegovi povećavaju težinu na točkove što poboljšava ravnotežu. Zahvaljujući štitu na zupcima, raspršivanje krhotina sa rotirajućih zubaca je preusmjereno dalje od vas. 

Komponente za teške obrade

Svi Husqvarna kultivatori su dizajnirani za teška okruženja. Motor i prenosnici su dizajnirani za intezivan rad tokom mnogo godina korištenja.