Koristite ih sa lakoćom

Bez napetosti mišića ili povreda, samo ugodno iskustvo blizu prirode.

Projektovane za težak rad

Naše kosačice su opremljene jednodijelnim reznim kućištem. Omogućen vam je stabilan rad uz dugotrajne performanse.

Radite efikasno

Kroz funkcije i ergonomiju zadržali smo fokus na vama i rezultatima koje očekujete od Husqvarna.

Husqvarna kosačice

Nudimo vam veliki izbor kosačica i različitih metoda košenja – neke su čak opremljene i  All-Wheel Drive sistemom pogona na sva četiri točka. Bez obzira sa kakvim se izazovima suočavate, vi ćete završiti posao, uz prvoklasne rezultate.

Sačuvajte vaša leđa - i vrijeme

Sve naše kosačice su efikasne i pružaju odličnu ergonomiju. Bez obzira da li odaberete model sa jednostepenim ili promjenjivim prenosom, možete očekivati pouzdane performanse za vaše potrebe. Vaša Husqvarna kosačica će vas poštediti bespotrebne napetosti mišića i povreda. I šta još – pružit će vam ugodno iskustvo u blizini prirode. U bilo kojoj našoj kosačici imaćete pouzdanog i sigurnog partnera. Kompaktan dizajn vam pruža odlične manevarske sposobnosti dok će ručke sa antivibracionim elementima učiniti rad ergonomičnim. Robustan okvir i razrađeni detalji takođe znače dug radni vijek i jednostavno održavanje.

Projektovane za pouzdanost

Sve naše kosačice su opremljene sa jednodijelnom reznom glavom, pravo sa linije za presanje. To znači da nema varenih dijelova – karakteristika koja će vam donijeti torzionu čvrstoću i omogućiti stabilnost pri radu. Jednodijelna rezna glava takođe znači i tolerantne i izdržljive performanse.

Dajte pečat savršenstva vašem travnjaku

Korak prema savršenom travnjaku je savršena visina trave. Visinu na vašoj Husqvarna kosačici podešavate brzo i jednostavno. Sa samo jednom ručkom kontrolišete visinu cijele rezne glave. A zahvaljujući AFTech karakteristici jedinstvenog dizajna gdje rezna glava, nož i odvodna cijev za travu proizvode optimalan protok zraka, dobijate pouzdane rezultate bez obzira na režim košenja. Kada sakupljate travu pomaže da napunite sakupljač do optimalnog nivoa, što omogućava rjeđa pražnjenja sakupljača.

ISTAKNUTI PROIZVODI

KARAKTERISTIKE

Želite da pogledate izbliza? Saznajte u detalj više o proizvodima, istražujući njihov dizajn i funkcije.

Centralno podešavanje visine košenja

Brzo i lako podešavanje visine košenja. Jedna ručica za cijelo kućište.

Čelično, pocinčano rezno kućište

Čelično rezno kućište je pocinčano, što je povećalo izdržljivost materijala. Također je plastificirano za bolju zaštitu od korozije i duži radni vijek.

Lak za pokretanje B&S DOV motor

Snažan Briggs & Stratton DOV motor sa mirnim radom, opremljen je ReadyStart-om što eliminiše potrebu za ručnim čokom ili pumpicom goriva.

Robusan dizajn

Rezno kućište dolazi u jednom komadu ravno sa proizvodnih linija, što znači da nema zavarenih dijelova. To omogućava veliku torzionu rigidnost , trajnost i čvrstoću u radu.