Očistite iznutra i izvana

Husqvarna duvač se može koristiti za više različitih poslova – čišćenje lišća u vrtu i čišćenje natkrivenih ili zatvorenih objekata.

Sačuvajte sebe od povreda

Dovršite posao bez umora i osjećaja istrošenosti. Naši duvači lišća su ergonomski dizajnirani i čuvaju vaša leđa i ruke od povreda.

Otišlo sa vjetrom

Motor, moćan i jednostavan za startovanje u kombinaciji sa efikasnim fenom daje vam visoku brzinu i veliki protok zraka.

Snaga benzina sa inovacijama baterije

Može li baterijski duvač stvarno biti efikasan kao mašine na benzin? Kratak odgovor je da. Naši baterijski duvači su pogonjeni inovativnom baterijskom tehnologijom. Ne samo da ćete dobiti dobre performanse, nego i nizak nivo buke, najnapredniju ergonomiju u klasi i upotrebljivost. Husqvarna Baterijski Duvač se može koristit i za unutrašnje i vanjske zadatke, kao što su čišćenje hala. Ima savršen balans, trenutan start, regulisanu kontrolu duvanja i režim dodatnog pojačanja snage duvanja.

Ergonomska i udobna upotreba

Možete završiti svoj posao bez osjećaja umora i istrošenosti. Naši duvači lišća imaju ergonomski dizajn i sačuvati će vaša leđa i ruke od povreda. Pametna ručka minimalizuje zamarajuće vibracije a može se i prilagoditi okretanjem na većini naših leđnih duvača. Mnogi imaju i gumene umetke za stabilan, udoban stisak. Uprtač koji smanjuje opterećenje čini vaš Husqvarna Leđni Duvač udobnim i jednostavnim za korištenje. I ne brinite za uznemiravanje komšija – naši baterijski duvači su dizajnirani da budu veoma tihi.

Pametniji izbor za životnu sredinu

Životna sredina je naš zajednički interes i briga. Zajedno možemo umanjiti naš uticaj na nju praveći pametan izbor. X-TORQ® motor u našim benzinskim duvačima će umanjiti emisiju štetnih izduvnih gasova do 75% i povećati štednju goriva do 20% u poređenju sa prethodnim modelima bez X-TORQ.

ISTAKNUTI PROIZVODI

KARAKTERISTIKE

Želite da pogledate izbliza? Saznajte u detalj više o proizvodima, istražujući njihov dizajn i funkcije.

Optimalna udobnost

Mekan hvatač ručke omogućava izvrsnu udobnost. Zaobljena ručka olakšava okretanje i korištenje trimera pod različitim uglovima.

Intuitivne kontrole

Kontrole su grupisane za lakši pristup.

Kontrola gasa

Opcija fiksiranja gasa za lakše rukovanje.

Veliki kapacitet duvanja

Snažan i lagan za startovanje X-Torq® motor, u kombinaciji sa efikasnim dizajnom ventilatora omogućava visoku brzinu i veliki protok zraka.