HUSQVARNA tim

Sa preko 325 godina inovacija i strasti, Husqvarna pruža profesionalnim korisnicima proizvode za šumu, park i vrt. Mi omogućavamo da visoke performanse zadovolje upotrebljivost i bezbjednost, čineći vas spremnim da posao završite učinkovito. Husqvarna vam nudi širok asortiman proizvoda i dodataka, uključujući sve od motornih pila i snažnih motornih rezača, do robotskih kosačica.

Društvo Husqvarna vodi brigu da budete zadovoljni sa našim proizvodima i dodatnom opremom. Nudimo širok asortiman usluga koje vam pomažu i pospješuju obim vašeg rada. Husqvarna će vam pomoći u pronalaženju profesionalnih rješenja za vaše potrebe.

Husqvarna ovlašteni dileri

Samo kvalifikovani i ovlašteni dileri prodaju proizvode marke Husqvarna. Na taj se način društvo Husqvarna pobrinulo da uvijek dobijete stručnu pomoć – u slučaju nabavke novog proizvoda ili popravka ili servisiranja uređaja.

Od profesionalaca

Od početka od 1689, Husqvarna, sada dio Husqvarna grupe, je proizvela  široki asortiman kvalitetnih proizvoda. Izvrsna inženjerskim znanja, jak preduzetnički duh i strast za kvalitetom proizvoda, vodili su do inovativnih rješenja, uspješnim prelaskom kompanije od proizvodnje iz oružja, preko šivaćih strojeva, peći i motocikla, današnjih snažnih reznih uređaja za rad na otvorenom.