Pronađite vašeg saradnika

U najširem asortimanu motornih sjekača na svijetu uvijek ćete pronaći savršenu mašinu za vaše potrebe. Birajte između benzinskih i električnih mašina.

Snaga i performanse

Naši motorni sjekači imaju imaju dobar odnos snage i težine, startnost, i odličnu ergonomiju.

Dugi servisni intervali

Pametna filtracija i čišćenje zajedno sa starterom zaštićenim od prašine produžava radni vijek proizvoda i čini održavanje gotovo nepotrebnim.

Husqvarna motorni sjekači

U najširem asortimanu ručnih motornih sjekača na svijetu, uvijek će postojati savršena mašina za vaš zadatak - omogućavajući vam da radite precizno, sa manje truda i optimalnom efikasnosti. Naš asortiman uključuje benzinske i električne mašine. Svaki od njih je konstruisan da pomogne vama da završite posao – efikasno i ergonomski.

Snažni, pouzdani i jednostavni za startovanje

Naši motorni sjekači su robusne, pouzdane i snažne mašine. Oni će vam omogućiti da radite u najzahtjevnijim uslovima, odolijevajući klimatskim i varijacijama u gorivu. Naša karakteristika DuraStarter™ znači jednostavnije servisiranje a zahvaljujući starteru zaštićenom od prašine te izdržljivom start kanapu, biće spreman za rad kada i vi.

Ergonomski dizajn sa odličnim odnosom snage i težine

Husqvarna motorni sjekači su dizajnirani da budu lagani i ergonomski pri radu. Izvanredan odnos snage i težine uz nizak nivo vibracija znače da možete raditi više sati efikasnije bez praćenja i nadgeldanja nivoa vibracija.

Postanite električni

Naši električni motorni sjekači su svestrani i mogu se koristiti u zatvorenom i na otvorenom. Dostupni su u verzijama za mokro i suvo sječenje. Velika izlazna snaga, dobro izbalansirano tijelo te nizak nivo vibracija, čini ih efikasnim i jednostavnim za korištenje.

KARAKTERISTIKE

Želite da pogledate izbliza? Saznajte u detalj više o proizvodima, istražujući njihov dizajn i funkcije.

Novi sistem Active Air Filtration™

Jedinstveni sistem prečišćavanja zraka se sastoji od tri razdvojena filtera koji povećavaju servisni interval motora smanjujući zastoj i servisne troškove. Jedan od najefikasnijih sistema na tržištu,

Anti-vibracioni sistem

Naš antivibracioni sistem smanjuje vibracije u ručkama tako da je sjekač udobniji za držanje i rukovanje duže vremena. Kako bi se korisniku omogućio komforniji radni položaj sa manje napora,

Brza kočnica

Brza kočnica osovine i veliki otvor na štitniku pojednostavljuje zamjenu rezne ploče

Lake za startovanje

Smart Start® i pumpa za gorivo su učinili pilu jednostavnom za paljenje.