AS-Motor - kosačice za visoku travu, za kosine i teške terene.

AS-Motor projektuje kosačice za visoku travu i malčiranje za profesionalne korisnike i privatne klijente. Naše kosačice su poznate po izuzetnom kvalitetu i performansama u ekstremnim uslovima, kao što su nagibi koji dosežu 35 stepeni i u visokoj travi i gustoj šikari.
Poznate širom svjeta po inovativnoj tehnologiji, AS-Motor mašine su 100% proizvedene u Nemačkoj u našem sedištu u Buhlertann-u. Posebno smo ponosni na našu najnoviju inovaciju: AS 940 Sherpa 4VD RC – prva svjetska kosačica sa daljinskim upravljačem – koja omogućava košenje ekstremnih kosina i garantuje sigurnost radnika.

AS-Motor– napravljen da radi i traje

Kao porodični biznis već skoro 60 godina, AS-Motor sebe vidi kao deo jake, regionalne kulture, „skriveni šampion“ Deutsche Mittelstand-a. Upoznajte kompaniju AS-Motor bolje:

Osnovan 1959. godine među brdima, dolinama, livadama i vinogradima zelene Vurttemberg regije u južnoj Nemačkoj, AS-Motor je pouzdan proizvođač opreme za košenje profesionalnog kvaliteta sa posebnim naglaskom za rad na visokoj travi i padinama. Inovacije počinju na nivou koncepta, sa 15-članim timom za istraživanje i razvoj koji razvija ciljana rešenja za jedinstvene izazove košenja. Savremeni principi montaže garantuju najviši kvalitet naših kosačica koje su 100% proizvedene u Nemačkoj. AS-Motor inženjeri su kreirali robusne, agilne mašine koje su izgrađene ne samo da rade u teškim uslovima, već i da traju ceo život.

O kompaniji AS-Motor

Već 60 godina AS-Motor je proizvođač kvalitetnih profesionalnih rešenja za košenje visoke trave i padine. Počevši sa razvojem sopstvenog 2-taktnog motora, AS-Motor je bio na samom vrhu industrije, a danas je porodična kompanija treće generacije posvećena održivoj i inkluzivnoj budućnosti. Ovde ćete naći zanimljive informacije o istoriji i vrednostima naše kompanije.

Održivost

Proizveden od 90% čelika i delova koji se mogu reciklirati i poznat po svojoj izdržljivosti i pouzdanosti, AS-Motor gradi svoje mašine da traju. To znači manje potrošačkog otpada i svetliju budućnost.

Internacionalno

Profesionalni korisnici širom sveta cene naše robusne, moćne i trajne proizvode. Radimo u partnerstvu sa prodajnim partnerima u 35 zemalja kako bismo bili bliski našim kupcima.