Lorem ipsum dolor sit amet, probatus insolens te sed, cum ex maiorum albucius definitiones. Sea solet patrioque at, quas meliore ocurreret eam an.

  Baštovanstvo i uređenje okoline

  Pejzažni dizajneri i baštovani su odgovorni za širok spektar zadataka.

  Oni moraju projektovati, konstruisati i prije svega održavati zelene površine svojih kupaca, kao što su privatne bašte, parkovi, veliki travnjaci koji okružuju javne zgrade, saobraćajnice, sportske objekte i groblja.

  Čak i briga o stablima i konzervacija mogu doći u igru.

  Pejzažne arhitekte moraju da pruže najkvalitetnije radove, uzimajući u obzir ekonomske aspekte.

  Održavanje puteva

  Održavanje zelenila na putu često se radi samo nekoliko puta godišnje, što dovodi do visoke trave i gustog rastinja na obodima i nasipima puteva i autoputeva.

   

  Čvrste kosačice AS-Motor su idealne za čišćenje ovih područja; štaviše, tarupi se vuku i prelaze preko svih skrivenih objekata, optimizujući sigurnost operatera.

   

  Za održavanje na ekstremnim padinama, AS-Motor Allmahers i ride-on Sherpa kosačice nude robusnu reznu snagu i praktičnost.

  Održavanje komunalnih površina

   

  Komunalci su odgovorni za širok spektar zadataka, kao što su održavanje puteva, igrališta i parkova, kao i čišćenje ulica, zimska služba i briga o drvetu.

  U ljetnjim mesecima, opštinske zelene površine i objekti za zabavu, uključujući sportske terene i amaterska fudbalska igrališta, postaju prioritet.

  AS-Motor nudi profesionalnu tehnologiju za mnoge od ovih primjena, garantujući odlične rezultate rada, pri čemu prioritet imaju zdravstveni i sigurnosni standardi operatera.

  Privatni korisnici

  AS-Motor nudi tehnologiju za održavanje ukrasnih travnjaka, vrtova, livadskih voćnjaka i kaldrme.

  Kosačice za malčiranje kompanije AS-Motor lako kose visoku travu, ostavljajući atraktivnu zelenu površinu iza sebe bez vremena i troškovnog procesa odlaganja pokošene trave.

   

  AS-Motor takođe nudi rešenja za proizvodnju stočne hrane za male stočare.

   

   

  Profesionalno uređenje terena

  Komercijalno uređenje zemljišta obuhvata održavanje privatnih vrtova i ukrasnih travnjaka do očuvanja zelenih površina. U svakom slučaju, savršeni rezultati rada su od najveće važnosti. AS-Motor nudi preofesionalcima za održavanje zemljišta uređaje sa profesionalnom tehnologijom koja im je potrebna za postizanje jedinstvenih rezultata košenja, čak i na izazovnom terenu.

  Visok kvalitet i robusna trajnost naših mašina povećavaju efikasnost i bezbjednost operatera.

  AS-Motor – kosačice za visoku travu, za kosine i teške terene.

  AS-Motor projektuje kosačice za visoku travu i malčiranje za profesionalne korisnike i privatne klijente. Naše kosačice su poznate po izuzetnom kvalitetu i performansama u ekstremnim uslovima, kao što su nagibi koji dosežu 35 stepeni i u visokoj travi i gustoj šikari.
  Poznate širom svjeta po inovativnoj tehnologiji, AS-Motor mašine su 100% proizvedene u Nemačkoj u našem sedištu u Buhlertann-u. Posebno smo ponosni na našu najnoviju inovaciju: AS 940 Sherpa 4VD RC – prva svjetska kosačica sa daljinskim upravljačem – koja omogućava košenje ekstremnih kosina i garantuje sigurnost radnika.

  Kosačice za malčiranje

  Moguće je imati savršeno održavan travnjak brže nego ikada.

  Malčiranje uklanja potrebu za zaustavljanjem i pražnjenjem vreće za sakupljanje, kao što i umanjuje troškove odlaganja ostataka trave i vrijeme košenja.

  Koristi od malčiranja ima i okolina budući da se fino usitnjena trava vraća na travnjak kao prirodno đubrivo i štiti ga od isušivanja.

  Profesionalne kosačice

  Profesionalni operateri zahtjevaju alate koji savršeno kose, sakupljaju savršeno i lako se sa njima upravlja. Ove kosačice takođe treba da imaju dug radni vijek i da se rijetko kvare.

  Asortiman profesionalnih kosačica AS-Motor radi na nagibima i travi do visine do 40 cm, sa rezervnim dijelovima koji su dostupni godinama i dodaju se sigurnosne funkcije kao što je automatsko kočenje.

  Svestrane kosačice - Allmähers®

  Mašine koje kose travu i gusto rastinje 60 – 150 cm visoko od pronalazača Allmäher®.

   

  Kada je opremljen sa 2-taktnim motorom, Allmäher® se koristi tamo gde se obično koriste šumski čistači.

   

  AS-Motor original od 1959.

  Samohodni Tarupi

  Samohodne Drobilice – Tarupi su izbor za profesionalce koji često kose velike površine na nepoznatom terenu.

  Primarna prednost tarupa je da u slučaju nevidljivih stranih objekata noževi se jednostavno pomjeraju.

  Tarupi su zato univerzalni alati pogodni za visoku ili nisku travu, žbunje i gusto rastinje.

   

  Rajderske kosačice

  Integrisanjem najboljeg udobnog traktora za travu i visokih performansi Allmaher®-a, AS-Motor-ove kosačice imaju malu težinu, mobilnost van puta i nevjerovatnu snagu košenja. Dostupni sa pogonom na sva četiri točka, setom za malčiranje i čak tehnologijom daljinskog upravljanja, AS-Motor-ovi Allmahersi su u klasi sami po sebi.

  Daljinski upravljane kosačice

  Oslanjajući se na najnovija dostignuća u tehnologiji daljinskog upravljanja, AS-Motor trenutno nudi kosačice za visoku travu sa povećanom funkcionalnošću i proširenim područjima primjene.

  Ovi RC uređaji otvaraju nove mogućnosti za korisnika i dobavljača usluga.

  Kosačice za krčenje

  Moderna alternativa AS-Motor za proizvodnju stočne hrane garantuje manje habanje, manje održavanja i prije svega manje vibracija.

  Disk kosačice čisto siječe visoku travu i odlaže je u otkos koji se može jednostavno sakupiti i nahraniti stoku. Disk kosačice AS-Motor pružaju jednostavnost i praktičnost.

  Čistači korova

  Ivičnjaci, parkirališta i pješačke staze moraju biti oslobođeni korova i divljeg rastinja nekoliko puta godišnje, što je proces koji zahtjeva vrijeme, novac i upotrebu opasnih herbicida. Tehnologija za mehaničko uklanjanje korova kompanije AS-Motor obezbjeđuje rješenje bez hemikalija koji ne samo da štedi vrijeme i novac, već štiti životnu sredinu.

  KATALOG 2020