Lorem ipsum dolor sit amet, probatus insolens te sed, cum ex maiorum albucius definitiones. Sea solet patrioque at, quas meliore ocurreret eam an.

HUSQVARNA 120

Jednostavna za upotrebu, svestrana pila za kućevlasnike. Zahvaljujući dovoljnoj snazi rezanja, pila olakšava rezanje drva za ogrev, lagano sječenje ili kresanje grana. Karakteristike X-Torq® tehnologije motora za niske emisije i injektiranje zraka čine da je filter čist. Snažna oprema za rezanje za povećanu sigurnosti.

389,00 km

HUSQVARNA 130

Ako tražite motornu pilu koju ćete koristiti u vašem domu i vrtu u godinama koje dolaze, onda je vrijedno ulagati u pilu koja vrijedi. Husqvarna 130 se lako pokreće, lako se sa njom rukuje – i lako siječe drva za ogrev, velike je pomoć pri obrezivanju, pa čak i da skine manje drvo. Mala, ali moćna – i mnogo vrijedi.

459,00 km

HUSQVARNA 135

Robusna, pouzdana i jednostavna pila sa obilnim performansama rezanja za kućevlasnike. Savršena vrtna motorna pila za povremene zadatke rezanja kao što je rezanje ogrevnog drveta i obaranje manjeg drveća. Brzo se pokreće i lako se sa njom rukuje, a zahvaljujući bočnom zatezaču lanca, zatezanje lanca je brzo i lako.

569,00 km

HUSQVARNA 440

Druga generacija lagane ali efikasne svestrane pile, idealna za korisnike koji traže motornu pilu koja je lagana za startovanje i manevrisanje. Jednostavno se pokreće čak i sa laganim povlačenjem startera, opremljena je i flip-up preklopnim čepom rezervoara. X-Torq® motor sa manjom potrošnjom goriva i smanjenom emisijom izduvnih gasova.

749,00 km

HUSQVARNA 450 II

Druga generacija snažne svestrane pile za ljude koji cijene profesionalne kvalitete. Olakšano startovanje sa još laganijim potezom, flip-up preklopni čepovi rezervoara su takođe dio standardne opreme. X-Torq® motor podrazumjeva manju potrošnju goriva i smanjenu emisiju izduvnih gasova. Prekidač za gašenje sa automatskim povratom i vidljiv nivo goriva čine pilu lakom za rukovanje. Opremljena Smart Start®-om i pumpicom goriva osigurava lagan start u svako doba.

829,00 km

HUSQVARNA 460 R

Robusna svestrana pila, idealna za zahtjevne poslove sječenja gdje je poželjno više snage i duža vodilica.

Opremljena sa X-Torq® motorom sa visokim obrtnim momentom preko širokog opsega obrtaja u minuti. Tijelo pile je ergonomski dizajnirano i omogućava lako upravljanje snagom pile. Dodatne karakteristike uključuju Smart Start®, Air Injection, LowVib® i kombinovanu čok/stop komandu.

959,00 km

HUSQVARNA 555

Husqvarna 555 je dizajnirana za zahtjevne poslove za vlasnike i zemljoposjednike.

Pila ima revolucionaran dizajn i opremljena je sirovom snagom za efikasan rad.

Naša jedinstvena X-Torq® tehnologija motora vam pruža više snage tamo gde vam je to potrebno, do 20% manju potrošnju goriva i 75% manju emisiju izduvnih gasova.

1 279,00 km

HUSQVARNA 545

Husqvarna 545 je razvijena za zahtjevne poslove od strane izvođača i zemljoposjednika.

Motorna pila ima dizajn za prizemljeno razbijanje i napunjene je sa sirovom snagom za učinkovitiji rad.

Naša jedinstvena X-Torq® motor tehnologija pruža više snage, gdje vam je to i potrebno, te čak do 20% manja potrošnje goriva i 75% manja emisija ispušnih gasova.

1 249,00 km

HUSQVARNA 365

 

Husqvarna 365 je pila za tipično profesionalnu upotrebu.

Razvijena u bliskoj saradnji sa profesionalcima koji rade u najzahtjevnijim uslovima.

Mala težina i velika snaga u kombinaciji sa robusnim motorom, čine ovu pilu odgovarajućom za širok opseg zadataka.

1 219,00 km

HUSQVARNA 372 XP®

Prava profesionalna pila u višoj-srednjoj klasi, namijenjena za veoma zahtjevnu upotrebu. Kućište i radilica su izrađeni za teške radne uslove, dok karburator ima ublaživače vibracija kako bi podnosio visoke obrtaje motora i zahtjevnu upotrebu. Pila kombinuje malu težinu, veliku snagu i rapidno ubrzanje uz fleksibilnu upotrebu. Model sa oznakom XP® G ima grijač ručki i karburatora.

1 319,00 km

HUSQVARNA 572 XP®

Sa težinom od samo 6.6 kg i sa snažnim motorom od 4.3 kW, motorna pila Husqvarna 572XP® ima najbolji odnos snage i težine u poređenju sa bilo kojom drugom Husqvarna pilom sa sličnom zapremninom i sa 12% većim kapacitetom rezanja od prethodnih modela. Uz AutoTune ™, Air Injection ™ i LowVib® karakteristike ova motorna pila je spremna za sve uslove i rad tokom cijelog dana.

1 769,00 km

HUSQVARNA 390 XP®

Veoma snažna pila iz naše najnovije generacije.

Performanse i vibracije su usklađene sa poslovima koji zahtjevaju dužu reznu opremu. Dobra ergonomija i komforne ručke omogućavaju lako rukovanje bez obzira na snagu i veličinu pile. Smart Start® olakšava startovanje a karburator sa amortizerima povećava izdržljivost i olakšava rad.

1 669,00 km